ZAKOŃCZENIE AKCJI ŻONKIL- 30.04.2016r. NA WYSPIE WISŁA

18.04.2016

Serdecznie wszystkich zapraszamy na Piknik Rodzinny kończący "Akcję ŻONKIL", ktróry odbędzie sie 30.04 2016r. w Stężycy na "Wyspie Wisła". Pierwszym punktem programu będzie "BIEG PO ŻONKILE" dla dorosłych  oraz  "BIEG PO ŻONKILEK" dla dzieci. Będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci, m.in.: dmuchane zjeżdżalnie, przejażdżki na kucyku, malowanie twarzy, loteria fantowa z wartościowymi i ciekawymi nagrodami. Dorośli będą mogli skorzystać z usług brafitierki, kosmetyczki, skorzystać z porad specjalisty z zakresu ziołolecznictwa. Ponadto będą występy wokalne i taneczne dzieci i młodzieży oraz Koncert Charytatywny, podczas którego zaśpiewają: Paweł Juś, Adrianna Wojtaś oraz zespół Bleach. Podczas Pikniku będzie się odbywała licytacja bardzo ciekawych przedmiotów, które przedstawimy na naszej stronie juz niedługo. Zapraszamy wszsystkich do wzięcia udziału w tym wydarzeniu! Wszystkie zebrane środki podczas tego pikniku będą przenaczone na pomoc osobom chorym na nowotwory oraz choroby przewlekłe.

Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w "BIEGU PO ŻONKILE" zapraszamy do zapoznania się z regulaminem biegu.